Roland HP-504 RW Digital Piano

Roland HP-504 RW Digital Piano

Opis:

Roland prestavlja tri nova modela popularne HP500 serije klavira - HP508, HP506 i HP504. Elegantan izgled i najbolje karakteristike Rolandovih najnovijih klavirskih tehnologija objedinjene su u HP500 seriji kako bi ponudili beskrajnu inspiraciju svim pijanistima - od učenika i hobista do najzahtevnijih profesionalaca.

  • SuperNATURAL Piano tehnologija
  • PHA-4 Ebony/Ivory Feel koncertna klavijatura sa Escapement-om
  • Nova Dynamic Harmonic funkcija za Fortissimo stil sviranja
  • Individual Note Voicing funkcija za podešavanje visine, jačine i tonskog karaktera svake note
  • Headphones 3D Ambience efekat za raskošan, multi-dimenzionalan zvučni doživljaj
  • Piano Partner aplikacija za iPad
  • Svirajte uz pratnju svojih omiljenih pesama sa iPhone/iPad/ iPod-a preko Air Performer aplikacije
  • Ugrađen snimač; podržani MIDI i audio fajlovi (opciona USB flash memorija je neophodna za audio snimanje)
  • Moderan i elegantan dizajn; HP504 je dostupan u dve boje: Boja Ružinog drveta (Simulated Rosewood) i Moderna crna (Contemporary Black)

Uz Rolandov poznat i priznat SuperNATURAL Piano zvuk HP500 serija obezbeđuje izuzetno realističan osećaj sviranja koncertnog klavira sa savršenim tonskim varijacijama, prirodnim decayom nota i neprevaziđenom dinamikom. Najnovija otkrića kao što su nove boje klavira, Dynamic Harmonic funkcija za fortissimo, Individual Note Voicing za podešavanje zvuka klavira da odgovara stilu sviranja i okruženju poboljšavaju iskustvo sviranja klavira

SuperNATURAL zvuk je kod HP508 i HP506 odlično dopunjen sa Rolandovim inovativnim Acoustic Projection audio sistemom koji obezbeđuje bogat, višedimenzioni zvuk koji kreira sveobuhvatnost zvuka kao kod pravog akustičnog koncertnog klavira.

Svi modeli najnovije HP500 serije poseduju jedinsteni Headphones 3D Ambience efekt kojim se postiže prostornost zvučnog polja akustičnog klavira i u slušalicama. Ova tehnologija umnogome poboljšava iskustvo slušanja svirke preko slušalica u kojima se zvuk čuje kao da dolazi iz samog instrumenta.

Najnovije PHA-4 Concert (HP508 iHP506) i Premium (HP504) klavijature poseduju Rolandovu najnoviju tehnologiju detekcije pritiska i escapement mehanizam koje omogućuju fantastičan osećaj sviranja i komplementiraju ekspresivnost SuperNATURAL boja Osim toga dirke su napravljene od specijalno razvijenih materijala koji omogućuje prirodni osećaj pod prstima i ima teksturu prave slonovače i ebanovine kao kod dobro održavanog pravog akustičnog koncertnog klavira. PHA-4 hammer-action mehanizam takođe proizvodi još tiši zvuk nego kod prethodnih verzija što je korisno ako se svira ili vežba bez namere da drugi čuju.

HP500 serija poseduje i mnoštvo funkcija za svakodnevno korišćenje. Poseduje ogroman broj songova i recorder koji omogućuje da se snimi svoje sviranje. Pomoću Volume Limit funkcije se može podesiti maksimalna jačina zvuka koja neće dozvoliti jači zvuk od postavljenog. Osim toga moguće je nezavisno od main jačine podesiti jačinu zvuka u slušalicama, a na raspolaganju su i dve vrste priključka za razne slušalice. Podesivi music rest se lako postavlja pa ga i dete može podesiti.

Rolandove besplatne aplikacije za Apple iOS kompatibilne uređaje su sjajna motivacija koja će zainteresovati vaše dete da uči i vežba. Sa Air Performer aplikacijom može se svirati uz bilo koje pesme koje se bežično šalju sa iPhone, iPad ili iPod touch-a i reprodukuju kroz audio sistem klavira. U okviru Piano Partner aplikacije za iPad je i Flash Card, interaktivni muzički program koji će se svideti deci, kao i jednostavan grafički interfejs za izbor boja, songova i ritmova. Piano Partner poseduje i DigiScore Lite funkciju koja prikazuje pesme u notnom sistemu na iPadu.

HP508, HP506 i HP504 su na raspolaganju u crnoj i boji ružinog drveta. HP508 i HP506 su takođe na raspolaganju u luksuznoj crnoj boji sa visokim sjajem.